Zeitgard Anti-Age System Hydrating Kit | aloeveraskonhet.se

ZEITGARD Anti-Age System Hydrating Kit -´För de första ålderstecken på huden
Med ZEITGARD Anti-Age Management är det lätt att bevara hudens ungdomlighet. I det innovativa helhetskonceptet ingår professionella behandlingar som man hittills bara kunnat unna sig på skönhetssalonger, speciellt anpassade för användning hemma.

Fördelar med ZEITGARD Anti-Age Device

  • Aktiva ingredienser tränger djupare i huden med optimal effekt
  • Minskar djupa rynkor
  • Upplyftande effekt
  • Produkterna är “inlåsta” i huden och kan därför frigöra sin optimala, långsiktiga effekt
  • Vibrationen förbättrar hudens funktion och stramar till huden
  • Mer strålande och klar hud
  • Föryngrad hud

ZEITGARD Anti-Age Device använder en kombination av thermoteknik och vibrationer. Det är två redan kända tekniker som använder hudens naturliga processer och adaptiva förmåga inom dermatologi.

I värmefasen signalerar kroppen att den är överhettad, att temperaturen är för hög och att kroppen behöver svalna genom att öppna porerna. I detta ögonblick används Anti-Aging produkter från ZEITGARD Anti-Age och de aktiva ingredienserna appliceras direkt via porerna i hudskiktet.

I det andra steget, den kalla fasen, sker en skyddande reaktion av huden. Här resulterar kylningen i att kroppen reagerar med att signalerade att porerna skall stänga sig. Då Zeitgard Anti-Age-produkten redan är placerad i huden blir den således inkapslad av huden och verkar på djupet.

Denna effekt förstärks av vibrationerna. Å ena sidan hjälper vibrationerna till att direkt stimulera bindväven och därmed mikrocirkulation inom de fina blodkärlen i huden. Näringstillförsel av huden med kroppens egna regenerativa material optimeras samtidigt som föroreningar från hudskiktet borttages. Å andra sidan hjälper vibrationerna Zeitgard Anti-Aging-produkterna att nå djupare in
i huden där de får bättre verkan.

Ögonserum - hög koncentrerad ögonserum, återfuktar huden rund ögonen. Små veck jämnas ut och huden kring ögonpartiet ser avslappnad ut.

Hydrating Cream-Gel - ger hudcellerna ny energi. Huden får mer utstrålning och verkar jämnare och yngre.

ZEITGARD 2 - värme, kyla, vibration. Tack vare den termiska varm-kall- metodiken hos Zeitgard 2 transporterar de verksamma anti-age ämnena djup ner i hudlagren, dit ingen hudkräm normalt når. På så vis behandlas rynkorna från insidan för en veckutjämnande effekt.