LR Figuactiv Diet | aloeveraskonhet.se


Gå ner i vikt på ett sunt sätt!
För att Du ska må bra är det viktigt att Du hittar ett roligt sätt att motionera och att Du är nöjd med Din vikt. Ett välbalanserat energiintag är vårt mål. Med Figuactiv-produkter för viktminskning har LR Health & Beauty hittat det optimala sättet för Dig att kunna nå Din drömvikt.

Med  Figuactiv i form av shakes, soppor och bars - har Du full kontroll på Din figur dygnet runt – enkelt, varierat och effektivt! Se till att Du äter varierat och balanserat samt att Du har en sund livsstil!

Figuactiv-viktminskningsprincipen
Enkelt! Med en Figuactiv shake, en soppa eller bar ersätter du en helmåltid (i förhållande till en av tre genomsnittliga måltider per dag vid ett energiintåg på 2000 kcal dagligen).
Hög kvalitet!Figuactiv shakes, soppor och bars omfattas av LR:s höga kvalitetskontroll. Med en Figuactiv-produkt täcker du vid varje måltid ditt behov av vitaminer, mineraler och spårämnen enligt § 14 a i dietförordningen (i förhållande till en måltid enligt dietförordningen).
Många smakvarianter!Hitta dina Figuactiv-favoritvarianter och välj mellan uppfriskande shakes, mustiga soppor och goda bars.