Figuactiv 3 månader Body Mission | aloeveraskonhet.se

Figuactiv 3 månader Body Mission

Gå ner i vikt enkelt med flexibla Figuactiv Body Mission för 28 dagar!

Att gå ner i vikt är ofta enklare sagt än gjort. Många bantningskurer är komplicerade och svåra att hålla sig till. Figuactiv Body Mission är annorlunda! Det enkla programmet vägleder dig på ett lätt sätt till din drömvikt.

Body Mission bygger på tre pelare:

Omväxlande måltider: Här har du aldrig tråkigt! Det stora utbudet av läckra sorter och smaker motiverar dig att fullfölja programmet. Figuactiv-produkterna ger dig dessutom alla viktiga näringsämnen som du behöver.

Praktiska kompletteringsprodukter: Med de här tilläggsprodukterna blir det enklare att nå ditt mål. De fungerar som stöd åt din diet och tillhandahåller värdefulla mineraler, högvärdiga proteiner och kalorifattiga vätskor.

Nyttig extrainformation: Vi vägleder dig med utförlig information och nyttiga tips för din vardag. Dietmanagern på nätet ger dig motivation varje dag och peppar dig med recept och framgångshistorier!

Med ”Expertprogrammet” får du Figuactiv-produkter för exakt 28 dagar hemskickade. Den enda du behöver göra är att välja din favoritsmak bland våra läckra shakes, soppor, Vital och bars.
De nyttiga tilläggsprodukterna kommer under de närmaste veckorna att hjälpa dig optimalt: Figuactiv Protein Drink, ProBalance, Figuactiv örtte och en gratis shaker.