är tom...
Hem Köpvillkor Om oss Jobbchans Föreningar Aloe Vera Mitt konto
Kategorier
Nyheter mer
Ryggsäck 3 delar, Rosa
Ryggsäck 3 delar, Rosa
499.00Kr
Sök
 
Information
Om oss
Köpvillkor
Jobbchans
Föreningar
Aloe Vera
Kontakta oss

Probiotiska bakterier 12

Reglerar tarmfloran
Otimerar immunsystemet
12 bakteriekulturer

70 % av immunförsvaret sitter i magen och då en balanserad tarmflora är av största vikt. När man stressar, inte äter hälsosamt eller gått igenom t ex en antibiotikakur, kan den känsliga balansen i tarmen komma i olag. Många lider idag av olika magproblem, uppsvälldhet och magknip. I förlängningen kan obalansen även resultera i näringsbrist, vilket oftast visar sig som trötthet och huvudvärk.
Ett försvagat immunförsvar lämnar dörren öppen för olika virus och bakterier som kan orsaka olika sjukdomar och allergier.
Med ett dagligt tillskott av probiotiska bakterier återskapas balansen i tarmen och immunsystemet stärks. Några saker är dock av yttersta vikt i detta sammanhang: Eftersom det är i tarmen som bakterierna har effekt, är det viktigt att de klarar sig oskadda genom magsäckens ogästvänliga miljö. Probiotic 12’s patenterade mikroinkapsling garanterar att de probiotiska bakterierna når sin slutdestination.

Bakterierna i tarmen kan delas in i över 400 olika bakteriekulturer där alla bidrar på olika sätt. För att ge optimalt stöd är det därför viktigt att de probiotiska bakterierna i produkten är tillräckligt många och av så många olika bakteriekulturer som möjligt. Probiotic 12 – som namnet antyder – innehåller 12 olika bakteriekulturer och minst 1 miljard probiotiska bakterier per kapsel.

För att bakterierna skall kunna utföra sina uppgifter, kräver de – som alla levande organismer – näring. Probiotic 12 innehåller stödjande prebiotika som verkar som en starthjälp för bakterierna.

 Probiotic Pro 12, 3-pack 
Probiotic Pro 12, 3-pack

 1,377.00Kr  998.32Kr 

 Probiotic Pro 12: Probiotiska bakterier för ditt välmående 
Probiotic Pro 12: Probiotiska bakterier för ditt välmående

 459.00Kr 

Visar 1 till 2 (av 2 produkter) Resultatsidor:  1 

Collection 2018

ALL_CoverCollection18.jpg

Följ oss Recensioner Storsäljare Betalsätt Facebook

Aloe Vera Drinking Gel Peach
Med denna har jag fått bättre hud,starkare naglar, håret väx ..
5 av 5 Stjärnor!

01.Probiotic Pro 12: Probiotiska bakterier för ditt välmående
02.Probiotic Pro 12, 3-pack

Copyright © 2014 aloeveraskonhet.se - E-butik levererad av DistansData